17 de juny- Webinar: El potencial dels negocis inclusius en l’estratègia empresarial 2021

En ell s’analitzaran les claus dels negocis inclusius amb casos d’èxit i es presentarà el programa i continguts del “Laboratori d’Innovació Social”, un programa de formació i assessorament dirigit a empreses.

Espanya va signar el 2015 el seu compromís amb l’AGENDA 2030 de Nacions Unides, que representa el compromís internacional per fer front als reptes socials, econòmics i mediambientals de la globalització, posant en el centre a les persones, el planeta, la prosperitat i la pau , sota el lema de “no deixar ningú enrere”. En aquesta mateixa línia, ICEX ha desenvolupat una nova línia estratègica que pren la sostenibilitat com a eina d’internacionalització i de competitivitat, amb la idea d’establir noves línies de treball que donin suport a la internacionalització de l’empresa espanyola des d’una perspectiva més inclusiva i sostenible, així com impulsar la sostenibilitat a nivell intern d’ICEX com a institució.

En aquest sentit, ICEX ha llançat el programa ICEX IMPACT +, dirigit a impulsar el desenvolupament de models de negoci sostenibles i inclusius per empreses espanyoles en mercats emergents i amb alt potencial de creixement, generant un impacte positiu en la societat i medi ambient en els entorns en els que operen. Davant d’aquest context, ICEX organitza aquest laboratori d’innovació social i negocis inclusius, dirigit a empreses, en el qual es sensibilitzarà i capacitarà a les empreses sobre noves vies per respondre de forma innovadora i competitiva a les oportunitats i reptes que presenten aquest tipus de models de negoci.

Comments for this post are closed.