17 de novembre- Trobada amb el sector del ferrocarril Espanya-Luxemburg

  • Data: Dijous 17 de novembre
  • Hora: 11:30h
  • Ubicació: Seu CEOE (Madrid)

Amb ocasió de la visita oficial a Espanya del Vice-primer Ministre, Ministre de Defensa i Ministre de Mobilitat i Obres Públiques del Gran Ducat de Luxemburg, Sr. François Bausch, acompanyat del President del Consell d’Administració de la Companyia Nacional de Ferrocarrils de Luxemburg (CFL) i d’una representativa delegació empresarial del sector del Ferrocarril de Luxemburg, la Secretaria d’Estat de Comerç/ICEX, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la Cambra de Comerç d’Espanya, MAFEX i la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), en col·laboració amb l’Ambaixada del Gran Ducat de Luxemburg a Espanya i la Cambra de Comerç de Bèlgica i Luxemburg a Espanya organitzen conjuntament una Trobada amb el Sector del Ferrocarril España – Luxemburg sobre “Autopistes Ferroviàries, una innovació al servei del Green Deal” que tindrà lloc en la seu de CEOE (C/ Diego de Lleó, 50 – Madrid), únicament de manera presencial.

En aquesta ocasió es comptarà amb la participació de la Secretària d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Dª Isabel Pardo, el Subdirector General de Política Comercial de la Unió Europea de la Secretaria d’Estat de Comerç de, Sr. Álvaro Rodríguez i el President de Mafex, Sr. Víctor Ruíz, entre altres.

Al següent enllaç podeu trobar el programa de la Trobada Empresarial.

La reunió comptarà amb traducció simultània espanyol – francès.

A la finalització  de la trobada, s’oferirà un cocktail informal, cortesia de l’Ambaixada del Gran Ducat de Luxemburg a Espanya, a fi de facilitar el networking d’empreses espanyoles amb les institucions i la delegació de Luxemburg assistent.

En cas d’estar interessat a participar en aquesta trobada, confirmeu la vostra assistència com més aviat millor en el correu nmartin@ceoe.es.

Comments for this post are closed.