18 de novembre – Webinar – De la idea a la tecnologia conquerint el mercat americà

En aquesta sessió, coneixeràs com interactuar amb inversors internacionals, empreses i agents pioners del sector de la salut als Estats Units i les oportunitats d’aquest sector. A més tindràs l’oportunitat de demanar un mentoratge individual.

Per aquelles startups que assisteixin a la sessió s’organitzarà des del Barcelona Tech City i ACCIÓ unes sessions de mentoratge amb la ponent, Ana Maiques (reunions one to one), la segona setmana de desembre, per un màxim de 4 startups.

Si estàs interessat a ser una de les empreses triades per reunir-te amb ella, necessitem que confirmis el teu interès en el formulari en el moment de fer la inscripció i un cop finalitzada la sessió, on us indicarem com fer-ho.

L’Ana Maiques és la directora general de Neuroelectrics, va ser nominada per l’IESE com una de les emprenedores menors de 40 anys més influents d’Espanya (2010) i va rebre el Premi de la UE per a Dones Innovadores de la Comissió Europea CE en 2014 i una de les cinquanta dones més inspiradores d’Europa

Neuroelectrics té com a objectiu canviar la forma en què interactuem amb el cervell, desenvolupant tecnologies innovadores que es poden portar posades per a monitorar de forma no invasiva (EEG) i estimular el cervell (tCS-estimulació elèctrica) per a ajudar a molts pacients que el necessiten. Recentment, Neuroelectrics va rebre el premi Best Start-up in Health 2015 i va ser premiada com una de les Millors Empreses Empresarials de 2016 als EUA per la revista Entrepreneur Magazine. Recentment s’ha unit al Consell Assessor del Consell Europeu d’Innovació, l’organisme paneuropeu que té com a objectiu ampliar les empreses europees

Objectiu de l’acte:
Connectar-te amb el sector Health i donar a conèixer l’ecosistema dels EE.UU. El ponent exposarà com interactuar amb inversors internacionals, empreses i agents pioners del sector de la salut als Estats Units i les oportunitats d’aquest sector.

Comments for this post are closed.