18 d’octubre – Webinar: Ankorstore: marketplace B2B per a arribar a detallistes d’Europa

ICEX España Exportació i Inversions, et convida a un webinar per a conèixer la plataforma Ankorstore, una plataforma B2B perquè les marques arribin a detallistes europeus.

Ankorstore va néixer en 2019 a França i des de llavors ha tingut un creixement imparable trobant-se  present ja en tots els països de la Unió Europea més Regne Unit i Suïssa. La seva missió és crear un ecosistema que ajudi les marques i els detallistes independents a prosperar, oferint suport integral i permetent que les marques i els detallistes independents es trobin, forgin aliances duradores i facin negocis en millors condicions.

També posa a la seva disposició tecnologia especialitzada , eines, suport financer i logístic. Per exemple, una de les seves característiques especials és que assumeix els costos de transport de la major part de les operacions i que permet comandes mínimes assequibles per al comprador, la qual cosa facilita que les marques puguin donar-se a conèixer; i viceversa, que els detallistes europeus puguin conèixer noves marques. La creació de la botiga en Ankorstore.com és gratuïta i es visualitza en els diferents idiomes de cada país.

Comments for this post are closed.