19 de gener: Invertir a Guatemala

La Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), la Secretaria d’Estat de Comerç, a través de ICEX España Exportació i Inversions i la Cambra de Comerç d’Espanya, en col·laboració amb l’Ambaixada de Guatemala a Espanya, es complauen a convidar-li a la Trobada Empresarial Guatemala – Espanya: “Guatemala a Europa, atraient Inversió i Comerç”, que se celebrarà el dijous 19 de gener de 2023, a les 16h00 hores, en la seu de CEOE (Carrer Diego de Lleó, 50 – Madrid).

Aquesta trobada, dirigida a empreses espanyoles amb interessos d’invertir i/o que tinguin presència a Guatemala, constitueix una excel·lent ocasió per a poder dialogar amb el President de la República i la Delegació Oficial que l’acompanya. Integren la Delegació: Ministre d’Economia de Guatemala, Dr. Janio Rosers Alegria; el President del Banc de Guatemala, D. Alvaro González Ricci; i l’Ambaixadora de Guatemala a Espanya, Sra. Mónica Bolaños.

Es presentaran les oportunitats d’inversió existents al país per a les empreses espanyoles en sectors com el de l’agroalimentació, tèxtil, químic-farmacèutic, autoparts, indústries creatives, infraestructura i energies renovables, entre altres, així com els principals avantatges competitius i i instruments per a invertir a Guatemala.

Més informació i inscripcions:  ezazo@ceoe.es

Comments for this post are closed.