2 de desembre – Webinar: Bèlgica | Reptes i oportunitats per als empreses

Amb 11.4 milions d’habitants i una de les densitats de població més altes del món, Bèlgica es posiciona com un mercat predilecte per a les empreses espanyoles, posicionant-se com el 10è país destino de les seves exportacions a nivell mundial, que van ascendir a més de 7.250 milions d’euros en 2020.

En aquest webinar, organitzat per Foment, ens explicaran com el creixement esperat de la seva economia per a 2021 se situa entorn del 4.7%, i 3.5% per a 2022, la qual cosa fa preveure una etapa d’expansió econòmica en el mercat que llançarà múltiples oportunitats en l’exportació de béns i serveis d’origen espanyol.

De la mateixa manera, el seu alt PIB per càpita, que ascendeix a més de 42.000 euros anuals, li situa per sobre de la mitjana de l’Europa dels 27, sent un destí prioritari per a empreses exportadores de productes amb alt valor afegit.

Sectors com el tecnològic (Tics), renovables, logística, equipament mèdic, biotecnologia, farmacèutic, automòbil, l’agricultura o el logístic, seguit d’altres tradicionals com el calçat, el vi, la moda o hàbitat, llancen excel·lents oportunitats en l’horitzó pròxim.

Comments for this post are closed.