20 de maig – Taller Focus Amèrica: E-commerce a l’Amèrica Llatina, principals actors i vies d’entrada

El comerç electrònic a l’Amèrica Llatina està experimentant un ritme de creixement anual del 20%. En aquesta sessió entendrem la complexitat d’aquest mercat i coneixerem els factors clau per tenir-hi èxit.

De la mà directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a Mèxic, Argentina, Brasil i Colòmbia, descobriràs els principals actors i vies d’entrada del comerç digital i obtindràs una visió més detallada d’aquests països. També comptarem amb l’experiència d’Andrés Huczneker, CEO de l’empresa Solucionet, agència especialitzada en e-commerce i màrqueting digital internacional amb presència a tota Amèrica Llatina.

Si ets una empresa interessada a vendre on-line a l’Amèrica Llatina, no t’ho pots perdre!

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days – Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 17 al 21 de maig. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Aquesta sessió també forma part de la iniciativa International eTrade. Aquest projecte està impulsat per ACCIÓ i per EOI Escuela de Organización Industrial i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ACCIÓ i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Comments for this post are closed.