20 d’octubre – Sessió Digital: Curs d’expert en negociación i expansió internacional avançada per al sector químic

  • Data: Dijous 20 d’octubre
  • Hora: De 09:30h a 13:30h

FEDEQUIM  organitza  aquesta sessió que forma part d’un Curs expert en negociació i expansió internacional avançada per al sector químic (Modul 4) en  vídeo-conferencia dirigit fonamentalment a empresaris i directiu d’empreses que hagin de negociar acords, caps de projecte, contract managers, key accounts i professionals de l’àrea comercial i operacions del sector químic.

L’objectiu del curs és:

• Conèixer els mètodes més importants de negociació internacional avançada en l’àmbit àrab-musulmà, aprofundint en els elements específics que la conformen i la seva aplicació pràctica en la zona geoestratègica.

• Identificar els desafiaments en el procés de negociació amb la cultura de negociació àrab, les barreres culturals i procedimentals, planificació i estratègies de tancament.

• Adquirir un enfocament estratègic de la negociació internacional vinculat als plans d’expansió internacional i les futures repercussions en la redacció d’acords finals, sobre la base de les especificacions locals.

• Identificar i triar adequadament el tipus de negociació avançada a desenvolupar sobre la base de la zona geoestratègica i estratègia de negoci, estudiant els conceptes claus (BATNA, reservation Price, ZOPA, value creation through trades), estratègies avançades de negociació i enfocament estratègic del mètode Harvard.

Més informació: cursos@fedequim.es abans del 13 d’octubre.

Comments for this post are closed.