22 de febrer – Webinar – Oportunitats de negoci per a productes farmacèutics en les compres de Nacions Unides 2022

ICEX España Exportació i Inversions, en col·laboració amb l’Oficines Econòmiques i Comercials d’Espanya a Nova York i Copenhaguen, organitzen aquest webinar sobre oportunitats de negoci en les compres farmacèutiques de Nacions Unides.

La Consellera Econòmica i Comercial de la OFCOMES d’Espanya a Nova York parlarà sobre les oportunitats de negoci que ofereix el sistema de compres de Nacions Unides en matèria de productes farmacèutics, així com els requisits per a convertir-se en proveïdor. També participarà la Consellera Econòmica i Comercial de la OFCOMES d’Espanya a Copenhaguen, ciutat en la qual se situa el departament de compres d’UNICEF, agència amb major volum de compres d’aquesta mena de productes.

La cita servirà així mateix per a promoure la participació de proveïdors espanyols en la reunió anual conjunta organitzada per UNICEF, l’OMS i UNFPA d’intercanvi amb productors i proveïdors de medicaments, que tindrà lloc els pròxims 8 a 10 de març, en format en línia. Aquestes reunions anuals ofereixen informació a fabricants i proveïdors sobre les necessitats de subministrament dels organismes a llarg termini, actualitzacions tècniques sobre els productes que compren, així com l’oportunitat de mantenir reunions amb els responsables de les agències ONU sobre els temes específics marcats en el programa de l’esdeveniment.

El seminari es dirigeix a empreses farmacèutiques amb i sense experiència en les compres del sistema de Nacions Unides i que ofereixin productes farmacèutics, principalment:

  • Dispositius d’immunització
  • Diagnòstic in vitro
  • Serveis d’Inspecció
  • Medicaments
  • Vacunes
  • Productes per al control de vectors

Les empreses podran sol·licitar les reunions bilaterals amb les Conselleres.

Comments for this post are closed.