22 de març – Webinar: Presentació de la missió a la fira Hannover Messe 2022

Aquesta sessió tindrà lloc el dimarts 22 de març i no el dia 13 de gener, com s’havia previst inicialment.

La fira Hannover Messe és, des de fa uns anys, un referent mundial en l’àmbit de la indústria 4.0 i les noves tecnologies industrials.

Aquesta edició se celebrarà de manera presencial a Hannover del 30 de maig al 2 de juny de 2022. Amb més de 5.500 expositors internacionals, més de 200.000 visitants professionals i amb un potencial de 6,5 milions de contactes de negocis és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial, especialment en relació amb la digitalització de la indústria.

Connecta’t a aquesta sessió per conèixer els detalls de la missió empresarial a la fira que et permetrà conèixer les últimes tendències en Transformació Industrial: Automatització, Economia Circular, Descarbonització, Logística 4.0, IA i Machine Learning i Seguretat de Sistemes entre d’altres, així com establir contactes.

El programa d’activitats de la missió inclou tres fases:

  • Fase I: ACCIÓ  organitzarà a Barcelona una sèrie de jornades que inclouran una formació interna conjunta amb totes les empreses participants.
  • Fase II: a Hannover del 30 de maig al 2 de juny, activitats pròpies de la fira: accés al contingut ofert per la fira, inclosos els tours temàtics i contacte amb els exhibidors, visita a empreses i instal·lacions rellevants de l’àmbit de la Indústria 4.0.
  • Fase III: després de la fira les empreses participants podran fer plans individuals per incorporar tecnologies i accedir als possibles ajuts de finançament.

Objectiu de l’acte

Informar-te sobre la missió de prospecció tecnològica que es realitzarà a la Fira Hannover Messe el mes d’abril del 2022 i conèixer les oportunitats més innovadores a nivell internacional en el sector de la indústria 4.0.

T’interessa si ets una empresa dels àmbits:

  • Manufactura avançada, processos i materials.
  • Recursos i sostenibilitat.
  • Mobilitat del futur.
  • Medicina personalitzada o dispositius mèdics.
  • Alimentació del futur.
Comments for this post are closed.