23 de juny- Webinar: Com vendre en línea al Brasil al mercat en línea “Americanas”

ICEX España Exportació i Inversions i l’Oficina Comercial d’Espanya en Sao Paulo organitzen un webinar en col·laboració amb Americanas sobre com vendre en línia tant a consumidor final com a empreses al Brasil amb aquest marketplace.

El Brasil està experimentant un fort creixement en les vendes a través del canal en línia. El percentatge d’usuaris que van realitzar compres assíduament a través d’internet va créixer del 70% de la població brasilera a principis de 2020 fins al 76,8% en 2021. Els sectors amb més compres van ser: Casa i decoració, Petshop i esports, entre altres. Malgrat el baix nivell tecnològic dels consumidors brasilers, el Brasil destaca per dos factors: una població molt activa en xarxes socials i gran consum mitjançant e-commerce. Com a particularitat, crida l’atenció el fort creixement del m-commerce (comerç electrònic realitzat a través de dispositius mòbils): un 80% durant 2020 en el COVID-19, generant unes vendes de 10,4 milions d’euros. Més informació en l’informe e-país del Brasil 2021.

En aquest context, Americanas és un dels marketplaces líders al país, amb una quota de mercat del 16%. Es tracta d’un marketplace B2B i B2C del Brasil de béns de consum com a electrònica, llar, moda, cosmètica i perfumeria, etc. Forma part del Grup B2W, que posseeix altres dues plataformes: Shoptime i Submarí. Les tres plataformes estan unides, de manera que els venedors poden donar-se d’alta simultàniament en les tres si així ho desitgen. Més informació en l’anàlisi d’Americanas en el nostre Directori de Mercats Electrònics.

Important: En el webinar participarà també l’empresa logística MailAmericas per a mostrar com realitzar la logística al Brasil.

Comments for this post are closed.