23 de setembre: Webinar: Innovació i startups a la Xina i Hong Kong

  • Data: Dijous 23 de setembre
  • Hora: De 09:30h a 10:30h
  • Inscripcions

La Xina és el país en desenvolupament més gran del món. Actualment competeix amb els Estats Units per la supremacia tecnològica en gairebé tots els camps de la innovació. Un dels darrers índexs de seguiment d’unicorns del món (startups valorades en mil milions de dòlars) mostra que els Estats Units i la Xina dominen en gran manera el futur de la innovació amb gairebé el 80% dels 586 unicorns coneguts al món.

En aquesta sessió, organitzada per ACCIÓ, coneixeràs a fons l’ecosistema d’innovació i startups de la Xina i del seu ascens com a epicentre d’innovació. A més, descobriràs com aquesta avidesa supremacia tecnològica de la Xina ha contribuït a alimentar el seu ascens al protagonisme econòmic en els darrers quaranta anys.

A la segona part de la sessió, presentarem l’Alibaba Entrepreneurs Fund’s i la JUMPSTARTER COMPETITION 2022, una plataforma per a emprenedors i joves per llançar i fer créixer els seus negocis a Hong Kong. A la competició JUMPSTARTER podràs presentar les teves idees de negoci, establir una xarxa de contactes amb empreses i inversors potencials i rebre assessorament d’experts de la indústria de primer nivell. Aquesta és una iniciativa sense ànim de lucre impulsada per Alibaba Entrepreneurs Fund.

Comments for this post are closed.