24 de febrer – Webinar: Nova legislació per a venda en línia P2B i sistema de mediació

ICEX España Exportació i Inversions organitza un webinar en col·laboració amb Adigital i Confiança en línia sobre la normativa P2B, que regula la relació entre plataformes i empreses en la venda en línia.

L’11 de juliol de 2019 es va publicar en el Diari Oficial de la Unió Europea el Reglament (UE) 2019/1150 del Parlament Europeu i del Consell sobre el foment de l’equitat i la transparència per als usuaris professionals de serveis d’intermediació en línia (Reglament P2B). El Reglament, actualment ja en vigor, estableix una sèrie d’obligacions de transparència a càrrec dels proveïdors de serveis d’intermediació en línia i motors de cerca en línia en les seves relacions amb les empreses que ofereixen els seus béns i serveis a través d’ells.

El subjecte d’aquest reglament són les plataformes intermediàries, ja siguin marketplaces o motors de cerca; no les empreses que embenin a través d’elles. No obstant això, les petites i mitjanes empreses que utilitzen aquestes plataformes intermediàries són les que es beneficien com a usuàries del nou sistema d’aquest Reglament, per la qual cosa considerem que el seu coneixement és útil per a elles.

Durant el webinar també s’explicarà com funciona la mediació entre empreses i plataformes dins d’aquest Reglament, i concretament Confiança En línia parlarà sobre els serveis que ofereix la seva Institució de Mediació B2B, un sistema de resolució alternatiu de reclamacions exclusiu per a plataformes, empreses i professionals.

A qui va dirigit aquest webinar:

  • A plataformes de serveis d’intermediació
  • A empreses que utilitzin o que vulguin començar a utilitzar plataformes intermediàries en línia (marketplaces o motors de cerca) per a vendre o promocionar-se a la Unió Europea

Després del webinar, serà possible concertar reunions amb els responsables de Adigital i Confiança En línia. Facilitarem els contactes als inscrits el dia de la sessió perquè els interessats puguin sol·licitar la reunió bé sigui amb Adigital bé sigui amb Confiança En línia.

Comments for this post are closed.