24 de març – Webinar: Superant Barreres: Com afrontar el transport internacional

La logística i el transport han passat de ser factors clau a ser crítics per l’èxit de les empreses que s’internacionalitzen.

L’actual crisi de la logística i aprovisionament ha posat en evidència la volatilitat i fragilitat del sector. L’augment del cost del transport, el retard en l’entrega de les mercaderies, la falta de contenidors, i un llarg etcètera són factors que sovint no podem controlar. Per tal de pal·liar els efectes d’aquesta crisi, hi ha altres factors que ens poden ajudar i que necessitem dominar, com ara el nostre coneixement i domini de la logística i el transport. És essencial que com a empresa tinguem una visió àmplia, clara i estructurada del transport Internacional.

En aquesta sessió es parlarà de l’optimització del transport internacional de la mà de Rosa Prenafeta, experta en la matèria, que explicarà tots els secrets de la logística i el transport internacional.

Els principals punts que es tractaran són: 

  • Introducció al departament logístic.
  • Simplificant la logística: moviments de mercaderies a les empreses, operacions dins l’empresa i exercici pràctic.
  • Contractació del transport: per què he d’organitzar jo el transport?, introducció als Incoterms i qui paga què.
  • Com demano una oferta de transport.
  • Primeres nocions en Duanes i exercici pràctic.

Tant si estàs iniciant les teves primeres importacions o exportacions, com si vols consolidar els teus coneixements en transport internacional, no et pots perdre aquesta sessió!

Comments for this post are closed.