24 de març- Webinar- Oportunitats i estratègia d’entrada – República Txeca i Eslovàquia 2022

ICEX España Exportació i Inversions organitza el Webinario – Oportunitats i estratègia d’entrada – República Txeca i Eslovàquia.

La República Txeca, amb 10,5 milions d’habitants, té una economia de mercat pròspera amb una de les taxes de creixement del PIB més altes i els nivells de desocupació més baixos de la UE. Es tracta d’un país amb un elevat nivell d’industrialització i amb una de les majors rendes per càpita entre els candidats que es van incorporar a la UE en 2004.

Les exportacions espanyoles a Txèquia estan a l’entorn dels 2.500 milions d’euros anuals. Destaquen les nostres vendes de vehicles, màquines i aparells mecànics, plàstics, aparells elèctrics i alimentació.

Amb una població de 5,4 milions, la República Eslovaca té una economia petita i oberta impulsada principalment per les exportacions d’automòbils i productes electrònics, que representen més del 80% del PIB. Eslovàquia es va unir a la UE en 2004 i a la zona euro en 2009.

Les exportacions espanyoles han superat en els últims anys els 1.100 milions d’euros. Per capítols van destacar: Components d’automoció, automòbils, material elèctric, productes químics, més carns i despulles fresques.

Comments for this post are closed.