25 de maig – Webinar: Oportunitats de negoci a Malàisia i Indonèsia

  • Data: Dimarts 25 de maig
  • Hora: De 09.30 h a 11.00 h
  • Inscripcions

Amb motiu de la missió virtual a Indonèsia i Malàisia, que tindrà lloc del 13 al 24 de setembre de 2021, Foment del Treball amb la col·laboració de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Singapur organitza aquest seminari, amb l’objectiu de presentar les oportunitats de negoci existents en el mercat i la missió comercial virtual.

Indonèsia és l’economia més important del sud-est asiàtic i el quart país més poblat del món, amb més de 260 milions d’habitants. L’abundància de matèries primeres i una cultura empresarial heretada del colonialisme holandès converteixen aquest mercat en un dels més atractius de la regió.

Les exportacions catalanes a Indonèsia assoleixen els 154,8 milions d’euros el 2019, un 13,3% més que l’any anterior i la xifra més alta de la sèrie històrica. Catalunya hi exporta principalment pasta de fusta (13,6%), maquinària (12,3%) i peces de vestir (11,2%).

Malàisia és un estat que ha evolucionat des de país exportador de matèries primeres a estar enfocat en l’alta tecnologia, el coneixement i l’ús intensiu de capital. El programa estatal de transformació econòmica ofereix una sèrie de projectes i mesures fiscals que busquen accelerar el creixement econòmic.

Més de 1.100 empreses catalanes van exportar a Malàisia el 2019, de les quals 433 ho fan de manera regular. Per la seva banda, les importacions catalanes assoleixen els 280,8 milions d’euros, un augment del 7,4%.

Comments for this post are closed.