25 de març- Presentació del nou servei Expansió Digital Health i Medtech

El mercat de la salut digital i equipaments mèdics al món ha augmentat en els últims dos anys, però es preveu que creixi encara més, la qual cosa ofereix un ampli ventall d’oportunitats de negoci per a les empreses del sector a Catalunya.

En aquesta sessió presentarem el nou servei Expansió Digital Health i Medtech a Europa, que ofereix un assessorament estratègic i suport en l’accés als mercats sanitaris d’Alemanya, França i el Regne Unit. La maduresa d’aquests mercats els situa al capdavant del consum de tecnologies sanitàries a Europa. Tanmateix, això també es tradueix en la dificultat d’accés degut a la gran complexitat dels seus sistemes sanitaris, i una gran competència per la presència de competidors locals i internacionals.

En aquest sentit, resulta imprescindible conèixer els reptes de cada mercat per tal de preparar una estratègia d’entrada exitosa. Per això, el servei Expansió Digital Health i Medtech et proposa un assessorament amb experts locals per definir la millor estratègia i suport individualitzat per fer-hi els primers passos.

CALENDARI DE SESSIONS

Inscriu-te a la sessió de presentació del 25 de març i a les sessions específiques que més t’interessin, dedicades a conèixer el funcionament dels sistemes de salut i les oportunitats de cada mercat concret:

  • 25 de març – Presentació. Inscriu-te aquí a la sessió de presentació del nou servei Expansió Digital Health i Medtech.
  • 29 de març – Alemanya. Inscriu-te aquí a la sessió de transformació digital en el sector sanitari alemany.
  • 30 de març – Regne Unit. Inscriu-te aquí a la sessió del sistema de salut britànic.
  • 31 de març – França. Inscriu-te aquí a la sessió de les tecnologies mèdiques i de la salut digital al mercat francès.

Si treballes en els sectors de la salut digital o les tecnologies mèdiques, no et pots perdre aquestes sessions!

Comments for this post are closed.