25 de novembre – Plataforma B2B ECRM – Programes Perfumeria i Cosmètica – 2022

ICEX España Exportació i Inversions juntament amb ECRM, organitzen un webinar informatiu amb la finalitat d’explicar a les empreses espanyoles dels sectors de perfumeria i cosmètica el funcionament i les possibilitats que ofereix la plataforma ECRM de trobades virtuals B2B.

En aquest webinar s’explicarà a les empreses espanyoles com poden participar en la plataforma a través de ICEX i com es poden beneficiar de tarifes preferents en les pròximes trobades de febrer 2022.

Comptarem amb responsables de ECRM, especialistes en el funcionament d’aquesta plataforma, que informaran sobre els programes de ECRM disponibles, el perfil de comparadors i venedors participants, així com els elements que la integren i com aconseguir maximitzar els resultats comercials. A més, una empresa espanyola del sector compartirà la seva experiència i recomanacions sobre aquesta eina.

L’activitat va dirigida exclusivament a empreses espanyoles dels sectors a dalt esmentats, interessades en la internacionalització dels seus productes i serveis.

Comments for this post are closed.