25 de novembre: WEBINAR: Accedeix a les licitacions internacionals amb el projecte GOOSE

Vols competir amb èxit a les licitacions de Xile, Colòmbia, Noruega, Sèrbia, Vietnam i el Japó en 4 àmbits amb un alt potencial: Green Economy, Smart Health, ICT i Smart Cities?

Les licitacions transfrontereres són un repte encara més gran fora de la Unió Europea. Amb l’objectiu de reduir-ne la complexitat, Brussel·les disposa d’una combinació d’eines i legislació per superar les barreres a les quals s’enfronten les empreses, especialment les pimes.

El projecte Goose és una d’aquestes eines de la Unió Europea. Oferirà instruments i serveis especialitzats per accedir al client públic d’aquests països que no pertanyen a la UE, i en els sectors esmentats, prioritzats per les oportunitats reals de negoci que presenten.

Connecta’t a aquesta sessió, organitzada per ACCIÓ, i coneixeràs els instruments que el projecte Goose posa a la teva disposició; també podràs participar en una de les 4 taules rodones, corresponents als sectors objectius, per conèixer aspectes claus per a l’expansió internacional, així com per intercanviar experiències i millors pràctiques amb altres empreses i institucions.

Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte europeu GOOSE (GA nº101034095), liderat per ACCIÓ i cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea.

Comments for this post are closed.