26 d’abril- Webinar – Pla d’estratègia digital 2021-2025 – Oportunitats per a les empreses espanyoles – Costa d’Ivori 2022

ICEX España Exportació i Inversions i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya en Abidján organitzen aquest webinar, on s’abordarà la situació i perspectives del sector digital i s’explicaran detalladament les oportunitats que es presenten per a les empreses espanyoles.

Costa d’Ivori, amb un creixement del PIB del 6,2% en 2021 i perspectives de creixement similars fins a 2025, un quadre macroeconòmic sanejat i un bon clima de negocis, es posiciona com una de les potències de la regió i del continent africà.

Amb la finalitat de prosseguir la transformació estructural de l’economia i el país al rang dels països emergents, Costa d’Ivori ha posat en marxa el Pla Nacional de Desenvolupament 2021-2025. A través el mateix, el Govern de Costa d’Ivori té per missió accelerar la transformació digital del país per a convertir-lo en un dels cinc països líders en innovació per a 2025.

Per a això, el ministeri d’Economia Digital, Telecomunicacions i Digitalització, a través de la dita PND 2021-2025, ha llançat un ambiciós programa que contempla l’estratègia nacional de desenvolupament digital, de ciberseguretat i d’innovació i que detalla els projectes i accions que es duran a terme en els pròxims anys.

Aquesta activitat és susceptible de ser cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Comments for this post are closed.