26 de gener- Compres del Centre Global de Serveis de les Nacions Unides 2022

ICEX España Exportació i Inversions, en col·laboració amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Nova York i el Centre Global de Serveis de les Nacions Unides (UNGSC, per les seves sigles en anglès), coorganitza una Jornada Tècnica Multilateral sobre compres del UNGSC a València que tindrà lloc el 26 de gener de 2022.

El UNGSC, amb seu en Bríndisi, Itàlia, i a València a través de la base de suport del Centre per a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (UNICTF, per les seves sigles en anglès), proporciona logística, intel·ligència geoespacial i tecnologia de la informació al Secretariat i les diferents agències, fons i programes de Nacions Unides, així com entrenament i formació de missions de manteniment de la pau de Nacions Unides pel món. Per a desenvolupar la seva activitat, tant UNGSC com UNICTF publiquen licitacions.

L’objecte d’aquesta jornada és donar a conèixer les necessitats i processos de compra del UNGSC i de UNMIS, UNIFIL, MINUSCA (pc) i MONUSCO (missions de manteniment de la pau de Nacions Unides) a empreses proveïdores espanyoles.

Aquest seminari de compres, que se celebrarà en format híbrid, constarà de:

  • una sessió plenària presencial en la seu del UNICTF a Quart de Poblet
  • connexions per videoconferència amb els departaments de compra de diverses missions de manteniment de la pau
  • reunions B2B amb les empreses preseleccionades per UNGSC que se celebraran en dies successius a través de la plataforma MS TEAMS.

Totes les sessions seran desenvolupades en ANGLÈS.

Aforament reduït. El termini per a sol·licitar les reunions amb UNGSC finalitza el dimecres 19 de gener.

La celebració d’aquesta activitat en format presencial podrà anul·lar-se en funció de l’evolució de la pandèmia de COVID-19.

Comments for this post are closed.