26 de gener – Presentació de la plataforma de subcontractació industrial França i Alemanya

En aquesta sessió descobriràs les característiques de la plataforma empresarial que et permetrà oferir els teus serveis a França i a Alemanya en el sector del metall i la mecànica.

La plataforma de subcontractació industrial t’ajudarà a treballar amb empreses d’aquests països mitjançant la difusió, promoció i posada en valor dels teus serveis, coneixements i experiència.

Catalunya compta amb una àmplia oferta d’empreses presents en múltiples cadenes de valor. Són moltes les petites i mitjanes empreses dedicades a la producció de peces o components per a sectors com l’automoció, la farmàcia, el químic, l’agroindústria, etc.

Bona part d’aquestes empreses operen en el sector del metall i la mecànica, on acumulen una llarga trajectòria, experiència i coneixement en la seva feina. Malgrat tot, un dels inconvenients habituals en el teixit empresarial català són les dificultats associades a la seva reduïda dimensió.

Connecta’t a la sessió on aprofundirem en el sector de la subcontractació industrial i coneixeràs la plataforma per treballar amb França i Alemanya.

Comments for this post are closed.