26 de maig – Jornada: Superant Barreres: Com afrontar el transport internacional

  • Data: Dimecres 26 de maig
  • Hora: De 15:30h a 16:30h
  • Inscripcions

Els negocis a l’exterior sovint presenten barreres tant en origen com en destí que posen en risc el creixement internacional de qualsevol empresa.

El recent bloqueig del canal de Suez posa en relleu la importància del transport internacional, no només per la indústria naviliera mundial, sinó que també es veuen afectades innumerables empreses, des de proveïdors de transport nacional fins a detallistes, supermercats i fabricants.

Aquest sector és complex i té un impacte molt significatiu en els preus. Una gestió eficient dels recursos implicats pot, no només significar millors resultats financers, sinó la supervivència de la mateixa empresa.

Per aquest motiu, aquest 2021 iniciem, des d’ACCIÓ, les sessions ‘Superant Barreres’ on s’analitzaran i anticiparan, per sectors i temàtiques, tots aquells aspectes que cal tenir en compte per tenir èxit en les operacions internacionals.

En aquesta tercera sessió, ens centrarem en el transport internacional. Coneixeràs els conceptes bàsics per començar a exportar o a importar sense entrebancs, com són l’entorn logístic, els criteris a tenir en compte en la contractació del transport o els diferents tipus de transport que teniu a l’abast. També analitzarem els costos i riscos del transport a través dels Incoterms i les gestions en duanes.

Tant si estàs iniciant les teves primeres importacions o exportacions, com si vols consolidar els teus coneixements en transport internacional, no et pots perdre aquesta sessió.

Comments for this post are closed.