27 de gener – Webinar: Com vendre en línea B2C a França: el marketplace Cdiscount

ICEX España Exportació i Inversions i l’Oficina Comercial d’Espanya a París organitzen un webinar en col·laboració amb Cdiscount sobre com vendre en línia a França a consumidor final (B2C) particularment a través d’aquest marketplace.

El comerç electrònic a França està bastant desenvolupat i a més es preveu que s’incrementi amb força en els pròxims anys, augmentant les oportunitats de venda a través del canal. Actualment el pes del ecommerce en el total del canal retail és de l’11% (com en els altres països de l’entorn), la qual cosa suposa aproximadament 81.000 milions d’euros: això ho converteix en el segon país de la Unió Europea amb més volum de ecommerce en el retail. Si comparem aquest pes amb el qual té el Regne Unit (pròxim ja al 40%), es veu clarament el recorregut que pot tenir en els pròxims anys; el ritme de creixement es veurà afavorit pel fet que la població que compra ja per internet (70%) és elevada, segons indica eMarketer.

En aquest context, creiem que és important conèixer els marketplaces líders de França, ja que suposen el 32% de la quota de mercat del canal. I per això, volem presentar Cdiscount, marketplace francès líder i amb el qual es pot arribar al 50% dels consumidors francesos, amb aproximadament 10 milions de clients actius i 25 milions de visitants únics mensuals. Cdiscount ofereix a més suport en logística, amb servei de fulfilment, així com en qüestions de màrqueting i posicionament i atenció al client.

A qui va dirigit aquest webinar:

A empreses de sectors de béns de consum i productes electrònics que vulguin vendre en línia a França a consumidor final.

Programa del webinar:

  • Oportunitats de venda en línia a França: principals xifres ecommerce i tendències.
  • El Marketplace Cdiscount: presentació, com començar a vendre pas a pas, preus, serveis addicionals
  • Cas d’èxit d’una empresa espanyola en Cdiscount
  • Serveis ICEX de suport a la internacionalització en línia
  • Preguntes i respostes

Després del webinar les empreses podran reunir-se individualment (1to1) amb experts de Cdiscount. Els interessats hauran de sol·licitar-ho en el formulari d’inscripció, les places són limitades.

Comments for this post are closed.