28 d’abril- Jornada – Superant Barreres: Com afrontar la fiscalitat internacional

  • Data: Dimecres 28 d’abril
  • Hora: De 15:30 h a 17:00 h
  • Inscripcions

La creixent globalització convida a totes les empreses a obrir-se als mercats exteriors, tan físics com en línia. Per competir a escala internacional, es fa necessària una bona preparació i una adequada estratègia d’internacionalització per afrontar els riscos associats. En aquest sentit, és fonamental estar llest per abordar els reptes que ens plantejarà la fiscalitat internacional.

Preguntes com ‘He de vendre amb IVA a Europa? I a la resta del món?’ o ‘Quina tributació tenen les vendes en l’e-commerce?‘ estan a l’ordre del dia i alhora són essencials per poder preparar una estratègia en fiscalitat internacional adequada.

Per aquest motiu, pel 2021 ACCIÓ inicia les sessions ‘Superant Barreres’ que anirà anticipant tots els tipus de barreres a tenir en compte per diferents sectors i temàtiques dins del context actual.

En aquesta primera sessió, es centrara en la fiscalitat internacional, per conèixer tots els detalls sobre els aspectes claus que les empreses han de tenir en compte per avançar-se a possibles qüestions que puguin sorgir. L’impacte fiscal de les vendes online, l’IVA aplicable, el país de tributació o les obligacions formals a complir són alguns d’aquests temes a considerar.

Destacats experts en la matèria explicaran les regles generals de tributació a efectes de l’IVA, com funciona l’IVA intracomunitari i internacional, així com la tributació de vendes a distància en l’e-commerce.

Comments for this post are closed.