28 de setembre – Vendre alimentació a Alemanya: Les oportunitats dels canals

El passat 2021, el comerç online del sector alimentació representava un 2,7% del total (Statista, 2021), i s’espera que el 2025 arribi al 3,6%. Aquestes xifres, inferiors a altres mercats europeus, indiquen que aquest és un canal amb un gran potencial de desenvolupament que ja comença a despuntar amb el nombre creixent de consumidors online que s’observa any rere any.

D’altra banda, s’espera que entre 2020 i 2024 els ingressos estimats del comerç electrònic B2B de béns físics a Alemanya creixi un 52,74% (Statista, 2021). Per aquest motiu, qualsevol empresa d’aquest sector amb interès en Alemanya ha de considerar el canal digital com una oportunitat per trobar nous clients i socis comercials.

En aquesta sessió es comptarà amb la presència d’experts de les Oficines Exteriors de Catalunya a Alemanya, que parlaran de les principals característiques del sector alimentari i els principals actors per operar als canals digitals. Seguidament, es amb la participació de les plataformes i punts de venda online alemany més rellevants en productes d’alimentació, que ens explicaran la seva experiència i visió del mercat.

Comments for this post are closed.