28 d’octubre: Webinar: Superant Barreres: Com optimitzar el transport internacional

  • Data: Dijous 28 d’octubre
  • Hora: De 15.30 h a 17.00 h
  • Inscripcions

El transport s’ha convertit en un dels aspectes fonamentals en les operacions d’empreses i amb l’increment de les vendes en comerç electrònic fan que sigui un sector indispensable per a moltes. Tanmateix, l’increment de preus, els retards constants de mercaderies i les congestions portuàries estan posant a prova les operacions de moltes d’aquestes empreses.

En aquesta sessió,organitzada per ACCIÓ parlarem de l’optimització del transport internacional de la mà de Rosa Prenafeta, experta en la matèria, que ens explicarà els principals documents que s’utilitzen en les operacions de comerç exterior.

Per tal que aquestes operacions es puguin dur a terme amb èxit i minimitzant els riscos, un primer aspecte clau és conèixer, a partir de les característiques específiques de cada operació, el tipus de documentació que serà necessària emetre, obtenir i presentar.

En la segona part de la sessió, parlarem de les principals problemàtiques actuals com la gestió d’estocs, règims duaners especials i com estar preparats per les inspeccions duaneres. També oferirem alguns consells pràctics per optimitzar el transport donades les casuístiques actuals relacionades amb aquest sector.

Tant si estàs iniciant les teves primeres importacions o exportacions, com si vols consolidar els teus coneixements en transport internacional, no et pots perdre aquesta sessió!

Comments for this post are closed.