28 setembre- Sessió Digital: Oportunitats en el sector agroindustrial a Senegal

ICEX España Exportació i Inversions organitza, juntament amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya al Senegal, aquesta sessió en línia per a presentar el projecte AGROPOLES, dins del pla de desenvolupament del país (Pla Senegal Emergent).

Per què participar

Entre els projectes far del Pla Senegal Emergent, i reforçat per la pandèmia i la cerca de la sobirania alimentària, es troba la implantació de Agropoles. A través d’aquest projecte es pretén instaurar 4 pols agroindustrials (Nord, sud, oest i centre) especialitzats en diferents productes i en els quals es fomenti el processament dels mateixos (mango i anacard en el sud, horticultura i lacti en l’oest, cereals en el nord, etc).

Cada Agropole es troba en un punt diferent de desenvolupament, sent el Agropole Sud el més avançat i que ha rebut finançament del Banc Africà de Desenvolupament i l’agència de cooperació belga (ENABEL).

En aquest moment es troben igualment buscant finançament per als altres Agropoles en els sectors anteriorment esmentats així com en sectors auxiliars com ara transformació, condicionament, logística, envasament i embalatges i emmagatzematge.

En aquest seminari, dirigit tant a empreses del sector agroalimentari com a les del sector agroindustrial, participarà el coordinador de Agropoles i el responsable en ICEX del pla IMPACT+, programa que s’iniciarà pròximament al Senegal per a detectar i donar suport a oportunitats de negoci inclusius al país.

Comments for this post are closed.