29 de juny – Presentació dels Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa

T’agradaria créixer internacionalment o evolucionar el teu model de negoci? Vols aplicar noves tecnologies de la indústria 4.0 o desenvolupar solucions sostenibles a la teva empresa? Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa són l’eina que necessites per fer-ho possible.

Connecta’t a la presentació per conèixer la convocatòria 2022: una sessió única per uns ajuts excepcionals que et permetran transformar la teva empresa a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Sabies que prop de la meitat de les empreses beneficiàries preveu incrementar la seva facturació? Segueix els passos de les 3.000 empreses catalanes que ja s’han beneficiat dels Cupons ACCIÓ!

Inscriu-te i descobreix les quatre modalitats d’enguany:

  • Cupons ACCIÓ a la innovació: Fins a 8.000 euros per identificar noves oportunitats d’innovació i avançar-te als canvis de l’entorn.
  • Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0 i Cupons DIH4CAT de testatge de tecnologies digitals: Fins a 20.000 euros per incorporar o testar noves tecnologies.
  • Cupons ACCIÓ a la internacionalització: Fins a 8.000 euros per fer un pla d’expansió internacional i fins a 6.000 euros per definir una estratègia d’internacionalització on-line.
  • Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic: Fins a 8.000 euros per definir un full de ruta tecnològic i mitigar els efectes del canvi climàtic a la teva empresa.
Comments for this post are closed.