29 de novembre: Jornada CPK: Projecte alta velocitat – Polònia 2021

Jornada organitzada per ICEX España Exportació i Inversions i l’Oficina Econòmica i Comercial a Varsòvia on les empreses participants podran conèixer de mà del Sr. Mikołaj Wild, CEO del projecte Solidarity Transport Hub (CPK), el desenvolupament de la xarxa d’alta velocitat de Polònia, considerat el projecte d’infraestructures més important previst a Europa per als pròxims anys.

En la jornada es presentarà per part del Sr. Wild i responsables del seu equip tècnic: l’estat del projecte, detalls de les licitacions que tindran lloc els pròxims 2 anys, així com els procediments de compra a empreses estrangeres de l’organisme polonès.

L’objectiu d’aquesta jornada és oferir a les enginyeries i constructores espanyoles informació concreta sobre el projecte de creació d’una xarxa d’alta velocitat que connectarà les principals ciutats poloneses i la forma en què poden preparar-se per a tenir opcions de participar en ell. Per a això, després de les presentacions està previst un col·loqui en el qual podran plantejar els seus dubtes i comentaris.

A causa de les restriccions amb motiu del COVID, les places són limitades. Es procurarà habilitar espais per al networking en la mesura que sigui possible.

  • Persona de contacte: Ignacio Imaz Ducasse
  • Telèfon de contacte: 91 349 6363
  • Adreça de correu contacto: ignacio.imaz@icex.es
Comments for this post are closed.