29 de setembre – Webinar: França, el camí de retorn a la presencialitat

  • Data: Dimecres 29 de setembre
  • Hora: De 12:00h a 13:00h
  • Inscripcions

Sembla que a Europa el pitjor moment de la pandèmia del COVID19 ha quedat endarrere i que els mercats comencen a recuperar certa normalitat. De fet les fires internacionals presencials a Europa reprenen la seva activitat i comencem a veure ja les primeres en marxa.

Per això creiem oportú proposar-vos un projecte de promoció comercial internacional que permeti recuperar la presencialitat i el contacte directe amb els partners europeus. Hem pensat en fer-ho pel mercat que tenim més a la vora, que ofereix múltiples oportunitats de negoci i que és de més fàcil accés per a nosaltres des de Catalunya. Parlem del mercat Francès.

Si vols trobar un partner a França (agent comercial, distribuïdors o clients finals), us invitem a participar en la nostra trobada que tindrà lloc presencialment a París.

Es per això que hem organitzat un webinar per explicar-te com fer-ho i aconsellar-te com començar a vendre ràpidament en el mercat francès.

PONENT: Isabel Garcia.
Gerent a Barcelona Export, consultoria internacional especialitzada en la gestió de grups d’exportació i trobades d’agents comercials, acreditada per ACCIÓ.

Comments for this post are closed.