30 de juny – Oportunitats de negoci a Ghana

  • Data: Dimecres 30 de juny de 2021
  • Hora: De 12:00h a 13:00h
  • Inscripció

Per què Ghana?

A Ghana, el sector agrícola representa entre el 20 i 30 % del PIB, i per això el sector de tecnologies agrícoles és prioritari i ofereix grans oportunitats pel país.

Oportunitats també per a projectes d’innovació per a la transformació de l’economia ghanesa en un model d’economia circular: tractament de residus, waste to energy i pràctiques sostenibles per a la indústria.

El desenvolupament del sector petroli i gas up i downstream, així com la demanda creixent d’energia tradicional i alternativa obre la porta a oportunitats i necessitats de know-how i tecnologia en el sector energia.

El sector farmacèutic a Ghana és un sector estratègic per aquest mercat que vol intentar estimular la producció local i les col·laboracions amb empreses estrangeres per millorar la seva tecnologia.

La mineria extractiva també requereix de quantitats elevades d’aigua tractada. Un element addicional a tenir en compte és que les instal·lacions rurals necessitaran, en molts casos, d’una font d’energia que sol ser fotovoltaica. Tractament d’aigües urbanes i industrials, infraestructures i construcció.

Les tecnologies industrials a Ghana, presenten oportunitats per a les empreses catalanes especialitzades en tecnologies industrials. En el sector químic es detecten com a oportunitats els productes següents: fertilitzants, pesticides, productes químics per al tractament d’aigua, química industrial, química per a la construcció.

Ponent: Ingrid Asensio: Secretaria General Spain-Ghana Chamber of Commerce

Comments for this post are closed.