31 de maig: ACCIÓ i Amazon Despega: Descobreix com la sostenibilitat pot millorar les teves vendes on-line

En el marc del programa Despega, ACCIÓ i AMAZON s’uneixen per impulsar la internacionalització empresarial a través d’internet.

Mitjançant webinars de formació i un bootcamp intensiu, les empreses coneixeran les claus per impulsar la seva digitalització i la venda on-line a Espanya i a l’exterior.

A causa de la crisi climàtica i l’escassetat de recursos provocada per la Covid-19, els consumidors cada cop són més conscients de les repercussions del seu consum. Segons un estudi recent d’EAE Bussiness School, més de la meitat dels consumidors han penalitzat a empreses poc sostenibles amb la seva decisió de compra. A més, 3 de cada 4 enquestats valorarien positivament un distintiu que identifiqui la sostenibilitat de les diferents botigues de venda on-line.

En aquesta sessió, AMAZON presentarà la iniciativa Climate Pledge Friendly amb la qual la companyia vol ajudar els seus clients a comprar de forma més sostenible, ajudant-los a identificar fàcilment aquells productes que aporten millores en almenys un aspecte de la sostenibilitat. També comptarem amb la presència de LAVOLA, que ens explicarà la importància de la sostenibilitat en la venda online i la seva experiència al Regne Unit col·laborant amb Amazon en aquesta iniciativa.

Així mateix, t’informaràs del ProACCIÓ Green, un programa que engloba diversos serveis, ajuts i activitats que ACCIÓ posa al teu abast per situar la sostenibilitat com un dels eixos estratègics i incorporant-la en els processos empresarials.

A la part final de la sessió hi haurà una taula rodona d’empreses que compten amb l’etiqueta Climate Pledge d’Amazon.

Connecta’t a la sessió per descobrir les eines d’Amazon per potenciar els productes sostenibles dins la plataforma, la importància de la sostenibilitat en les vendes on-line i els instruments d’ACCIÓ per potenciar la sostenibilitat i la venda on-line.

Comments for this post are closed.