31 de maig – Com vendre en línia en Països Baixos: el marketplace Bol.com

ICEX España Exportació i Inversions juntament amb l’Oficina Comercial d’Espanya a la Haia organitza un webinar en col·laboració amb Bol.com sobre com vendre en línia en Països Baixos i, en particular, a través d’aquest marketplace. El webinario tindrà lloc el 31 de maig de 10.00 a 11.30 i es desenvoluparà íntegrament en anglès.

El comerç electrònic en Països Baixos va augmentar un 16% en termes de valor actual en 2021, fins a aconseguir els 30.600 milions d’euros i els pronòstics apunten a una taxa de creixement interanual en els pròxims anys de l’11%. Això situa a Països Baixos com el sisè major mercat d’Europa en el canal en línia, significant una oportunitat molt atractiva per a les empreses espanyoles.

Per sectors, segons ecommerceDB, la moda és el segment més gran dels Països Baixos i representa el 31% dels ingressos del comerç electrònic al país. Li segueix Electronics&Mitjana amb un 23%, Joguines, Hobby i Bricolatge amb un 19%, Mobles i Electrodomèstics amb un 15% i Alimentació i Cura Personal amb el 12% restant.

Bol.com és el marketplace líder del país, amb uns ingressos de 1.900 milions de dòlars en 2021 i amb gairebé 10 milions de clients actius al país. Per això, suposa una oportunitat d’especial interès per a les empreses espanyoles que vulguin abordar aquest mercat.

Comments for this post are closed.