31 de maig- Oportunitats i reptes del client públic al Japó

Coneixes el projecte GOOSE?

És un ambiciós projecte finançat per la Comissió Europea (programa COSME) que posicionarà l’empresa europea dins del client públic de 6 països fora del mercat únic: Vietnam, Sèrbia, Noruega, Xile, Colòmbia i el Japó.

Connectat a aquesta sessió i coneixeràs  com s’articula aquest projecte en licitacions al japó. La sessió està organitzada per l’equip internacional del GOOSE, format per 4 institucions de suport a l’empresa, d’Estònia (CCIS), de Flanders (FIT), de Croàcia (HUP) i de Catalunya (ACCIÓ).

Descobriràs els reptes del client públic al Japó, les seves característiques i les vies d’entrada. Donarem a conèixer les oportunitats identificades, en els 4 sectors objectius del Projecte, Green economy, Smart health, ICT I Smart cities/Solucions urbanes. Inclourem els segments amb més potencial, des del punt de vista de l’oferta Europea: per exemple, tot i que el Japó és líder indiscutible en TIC, hi ha àmbits on l’empresa europea pot aportar-hi un valor afegit, especialment en aplicacions Smart Health. GOOSE té com a un dels eixos principals detectar-hi oportunitats reals i disseminar-les.

A través del portal www.projectgoose.eu, estan ja actius una sèrie de serveis especialitzats, per ajudar a l’èxit d’empreses i institucions europees en abordar aquests mercats: sessions de formació sobre les licitacions internacionals; sistema de tender tracking amb alertes personalitzades; ‘country factsheets’ amb informació resumida dels principals aspectes del client públic/país; seminaris web de presentació d’oportunitats per país i per sector  sessions i missions ‘meet-the-buyer ‘, ‘mentoring Vouchers’; assessorament especialitzat, amb identificació d’estratègies i cerca de socis.

Comments for this post are closed.