31 de març – Webinar: La distribució de moda i el paper de l’agent – Itàlia 2022

ICEX España Exportació i Inversions i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Milà una sessió informativa dirigida a les empreses espanyoles del sector de moda i calçat sobre les principals característiques de la distribució de moda a Itàlia així com una anàlisi detallada de la figura de l’agent.

Per què participar?

El mercat italià de la moda està caracteritzat per un major predomini d’establiments minoristes multimarca de caràcter independent o tradicional que en altres mercats europeus.

El patró de distribució de moda a Itàlia continua destacant per l’atomització i qualitat del seu comerç independent. Aquesta característica confereix a l’agent/representant de moda un paper fonamental pel seu coneixement del mercat i per ser la clau d’accés a les botigues multimarca aconseguint que les seves marques aconsegueixin una capil·laritat suficient en el territori i per tant una major facturació.

Durant el webinar es repassaran tant les principals característiques de la distribució moda a Itàlia (canals de distribució i les quotes de mercat per canal; característiques i evolució del comerç minorista; marcatges retail…etc..) com una anàlisi detallada de la figura de l’agent (tipologia de contractes; divisió territorial; avantatges i desavantatges enfront del distribuïdor o la venda directa; el paper del showroom; retribucions de l’agent…etc.). La informació pràctica es veurà enriquida gràcies a les intervencions de dues figures claus per a entendre la distribució a Itàlia: un agent italià de moda que opera des de fa anys en el mercat i una empresa espanyola de moda present en el mercat italià a través d’una xarxa d’agents.

Comments for this post are closed.