4 novembre – Webinar – Estratègies de negoci per fer front al Brexit

A la sisena sessió del cicle: Ara sí, prepara’t pel Brexit, coneixerem estratègies de negoci per fer front a la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. En un moment decisiu i prop del final del procés de transició, especialistes de KPMG, la Cambra de Comerç Britànica i del món empresarial ens explicaran com adaptar-nos a aquesta nova i imminent realitat, per seguir tenint el Regne Unit com a soci comercial i minimitzar l’impacte del Brexit a les nostres empreses.

El Regne Unit va abandonar la Unió Europea la mitjanit del 31 de gener del 2020, tot entrant en un període de transició. Aquest període temporal s’ha pactat com a part de l’acord de retirada amb una previsió de dotze mesos per negociar aquesta sortida pactada i així arribar preparats a la desconnexió el 31 de desembre de 2020.

És molt important que les empreses que mantenen relacions empresarials amb el Regne Unit es preparin per treballar d’una nova manera, tot avançant-se als canvis més imminents i preparant plans de contingència i estratègia.

Objectiu de l’acte
Obtenir informació sobre l’estat actual de les negociacions del Brexit.

T’interessa si ets
Un empresa amb relacions comercials amb el Regne Unit

Comments for this post are closed.