5 d’abril- Seminari On line- Banc Mundial i Banc Interamericà de Desenvolupament 2022

ICEX España Exportació i Inversions organitza aquesta activitat juntament amb ASTUREX-Societat de Promoció Exterior Principat d’Astúries, S. A., EXTENDA-Empresa Pública Andalusa de Promoció Exterior, EXTREMADURA AVANTE. Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de CÀCERES, Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de MADRID i Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de SANTA CRUZ DE TENERIFE.

Aquesta sessió formativa està dirigida a donar a conèixer a les empreses espanyoles sense experiència prèvia multilateral les oportunitats de negoci que ofereixen el Banc Mundial i el Banc Inter americà de Desenvolupament, així com els avantatges que ofereixen com a via d’internacionalització.

La sessió serà impartida per Sra. Sara Hormigo, Responsable del Departament Multilateral de l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Washington DC, qui presentarà l’activitat, operativa i oportunitats de negoci vinculades a licitacions de projectes convocades per aquestes dues institucions financeres multilaterals.

Aquesta iniciativa està promoguda per un conjunt d’organismes del Grup de Treball Multilateral del Consell Interterritorial de la Internacionalització (CII), el qual coordina les accions de promoció impulsades per ICEX i els diferents organismes autonòmics, cambres de comerç i altres organitzacions i entitats de promoció internacional, i forma part d’un cicle de sessions que abordaran altres bancs de desenvolupament d’interès per a l’empresa espanyola.

Comments for this post are closed.