5 d’abril- Webinar – Jornada finançament infraestructures en BNDES – Brasil 2022

ICEX España Exportació i Inversions i l’Oficina Econòmica i Comercial a Brasília organitzen aquesta jornada virtual en la qual el Banc Nacional de Desenvolvimento Econômico e Social (BNDES) exposarà la forma en la qual finança i estructura projectes d’infraestructura, així com les iniciatives preses per a permetre més inversions estrangeres al Brasil. Les empreses interessades podran posteriorment sol·licitar reunions amb els responsables del BNDES.

El Banc Nacional de Desenvolupament (BNDES) és el principal instrument del Govern del Brasil per a finançar projectes d’infraestructura i inversió en tots els sectors de l’economia nacional. Entre les línies de finançament que ofereix aquesta entitat, destaquen les dirigides a projectes de sanejament bàsic, energia, infraestructura i transport urbà. Té com a prioritats d’actuació la innovació, el desenvolupament regional i el desenvolupament socioambiental del Brasil. És, per volum de finançament i cartera de projectes, un dels principals bancs de desenvolupament del món.

Des de juny de 2019, el BNDES és presidit pel Sr. Gustavo Montezano, que participarà en l’obertura de la jornada explicant el paper del banc en el desenvolupament sostenible del Brasil i en l’atracció d’inversions privades estrangeres. A continuació, el Sr. Fabio Abrahão, director de Concessions i Privatitzacions, presentarà instruments de finançament i els principals projectes de la cartera del banc que puguin ser d’interès per a empreses espanyoles..

Comments for this post are closed.