6 de juliol – Jornada virtual accés dels productes químics al mercat del Japó 2022

ICEX España Exportació i Inversions, en col·laboració amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Tòquio i la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE) organitzen aquesta jornada virtual.

La indústria química al Japó és una indústria fonamental dins del país i té una grandària de mercat d’uns 360.000 milions d’euros, la qual cosa representa al voltant del 4% del PIB. A més, el Japó se situa a nivell mundial com el tercer mercat de productes químics només per darrere de la Xina i els Estats Units, aconseguint un volum d’importacions superiors als 90.000 milions d’euros en 2021.

El mercat japonès compta amb regulació nacional per a la importació de productes químics, basada principalment en la Chemical Substances Controlling Law que té per finalitat la prevenció de la contaminació del medi ambient que suposa un risc per a la salut humana o animal. Durant aquesta jornada i de la mà d’experts locals es donarà a conèixer aquesta i una altra regulació en la importació de productes químics en el mercat japonès.

Comments for this post are closed.