6 d’octubre- Webinar: Oportunitats de negoci a l’Índia

  • Data: Dimecres 6 d’octubre
  • Hora: De 9:30h a 10:30h
  • Inscripcions

Amb gairebé el 18% de la població mundial l’any 2019 amb 1.366 milions d’habitants, l’Índia és el segon país més poblat després de la Xina. L’economia índia ocupa la cinquena posició a nivell mundial en PIB nominal en l’any 2019, i el tercer pel que fa a Paritat de Poder Adquisitiu (després dels EUA i la Xina) tot i que, segons dades del Banc Mundial, el 22,5% viuen per sota el llindar de pobresa (menys d’1,9 dòlars a el dia).

El creixement econòmic està consolidant una classe mitjana, que d’acord amb les projeccions de l’últim informe de Boston Consulting Group, per al 2025 seria el tercer més gran mercat amb aproximadament 4 trilions de consum d’USD i un poder adquisitiu prou alt per adoptar hàbits de compra cada vegada més semblants als occidentals.

L’Índia ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l’automoció i moto, la indústria farmacèutica o en la transformació digital, entre d’altres. Pel que fa a les relacions comercials amb Catalunya, les exportacions catalanes han assolit un volum de 375,5 milions d’euros el 2019. Lideren les exportacions la maquinària (16,3%), els productes químics orgànics (10,8%) i plàstics (8,5%).

Ponent: Vanesa Álvarez Franco

Consejera Económica y Comercial Oficina Económica y Comercial de Mumbai

Comments for this post are closed.