7 de juliol – Superant barreres: no només de deute viu l’empresa

Les empreses han d’afrontar reptes i superar barreres per ser competitives a escala global.

Una bona estratègia de finançament és clau per incrementar les garanties d’èxit del nostre procés d’internacionalització. A més, és necessari comptar amb prou múscul financer per créixer a l’exterior de forma més sòlida.

Sovint no es coneixen totes les opcions que ofereix el mercat i plantejar-se determinat tipus de finançament pot generar desconfiança.

Si et sents identificat amb alguna de les següents situacions, no et pots perdre aquesta sessió:

  • Sempre t’has finançat amb recursos propis o amb deute, però voldries saber què et pot oferir el finançament via capital?
  • Ets una empresa familiar i no t’has plantejat mai l’entrada d’un nou soci?
  • Creixes internacionalment a un ritme més lent del que voldries, però creus que incorporar nous socis no és adequat per la teva empresa?

De la mà de Miquel Costa, president i CEO de Foro Capital Pymes, ACCIÓ organitza aquesta jornada, on ens endinsarem en un món desconegut per moltes empreses i ple d’oportunitats com és el finançament via capital. El Miquel ens donarà les claus necessàries per executar un procés de finançament i/o capitalització exitós, coherent amb l’estratègia de creixement internacional de les empreses. També ens parlarà sobre quan una empresa és invertible, com es valora una pime o quins són els 12 factors clau per poder presentar-se davant d’inversors.

Comments for this post are closed.