8 de juny – Jornada: Oportunitats i reptes del mercat de client públic al Vietnam

Coneixes el projecte GOOSE?

És un ambiciós projecte finançat per la Comissió Europea (programa COSME) que posicionarà l’empresa europea dins del client públic de 6 països fora del mercat únic: Vietnam, Sèrbia, Noruega, Xile, Colòmbia i el Japó.

Connectat a aquesta sessió i coneixeràs com s’articula aquest projecte en licitacions a Vietman. La sessió està organitzada per l’equip internacional del GOOSE, format per 4 institucions de suport a l’empresa, d’Estònia (CCIS), de Flanders (FIT), de Croàcia (HUP) i de Catalunya (ACCIÓ).

Vietnam és amb el Japó dels darrers països amb qui la UE s’ha compromès en alliberar els respectius mercats, incloent-hi les licitacions públiques. Parlarem dels reptes, de la rellevància d’identificar socis locals solvents, i dels segments amb més potencial identificats, en els 4 sectors clau, Green Economy, Smart Health, ICT i Smart Cities, des del punt de vista de l’oferta Europea.

A través del portal www.projectgoose.eu, estan ja actius una sèrie de serveis especialitzats, per ajudar a l’èxit d’empreses i institucions europees en abordar aquests mercats: sessions de formació sobre les licitacions internacionals; sistema de tender tracking amb alertes personalitzades; ‘country factsheets’ amb informació resumida dels principals aspectes del client públic/país; seminaris web de presentació d’oportunitats per país i per sector  sessions i missions ‘meet-the-buyer ‘, ‘mentoring Vouchers’; assessorament especialitzat, amb identificació d’estratègies i cerca de socis.

Comments for this post are closed.