9 de febrer – Webinar: Oportunitats de negoci a Croàcia, Eslovènia i Hongria

  • Data: Dimecres 9 de febrer
  • Hora: De 09:30h a 10:30h
  • Inscripcions

Croàcia: el sector alimentari és el més important de la indústria manufacturera croata, i generen oportunitats de negoci per a les empreses de maquinària agrícola i equipament per a la indústria agroalimentària. Al voltant del 90% de la demanda d’equipament mèdic es satisfà mitjançant la importació, que va registrar un augment durant els últims anys.

Eslovènia: vol esdevenir un hub logístic per a empreses internacionals interessades a introduir-se en el mercat de la UE. Està modernitzant el ferrocarril i les carreteres i millorant les instal·lacions logístiques i de transport.. La indústria de paper i cartró té molt de recorregut a Eslovènia, amb un teixit industrial potent que li dona suport, ja que el 60% del territori son boscos.

Hongria: per la seva ubicació geogràfica, l’alta tradició industrial, el menor cost relatiu de la seva mà d’obra respecte a l’Europa Occidental i el baix índex de desocupació, els situen com a mercats referents amb gran potencial per als negocis. Les inversions directes cap aquest país per part de les empreses estrangeres ha estat contínua, fet que ha contribuït a la modernització i optimització del seu sistema productiu

Ponent: Jorge Salgado, Director oficina d’ACCIÓ a Budapest.

Comments for this post are closed.