Acció busca les empreses referents en negoci internacional 

Tens en marxa projectes d’internacionalització a través dels canals digitals? Has començat a vendre en una botiga on-line o en un marketplace ? Si has aconseguit expandir-te a nous mercats, tu pots ser una de les empreses reconegudes com a Catalonia Trade Leaders.  

En aquesta primera edició, busquem empreses referents que s’hagin expandit a nous països o hagin millorat les seves exportacions a través de canals digitals. Si és el teu cas, ja pots explicar-nos el teu projecte!  

Les tres empreses finalistes, reconegudes com a Catalonia Trade Leaders, seran les protagonistes de la jornada central de la Setmana de la Internacionalització, moment que s’escollirà la guanyadora.  

Les tres empreses finalistes gaudiran dels següents avantatges:  

  • Guanyaran visibilitat pública. 
  • Tindran accés al coneixement i al suport de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. 
  • Participaran en sessions de networking i de capacitació. 
  • Es reuniran amb experts de diferents camps de la internacionalització digital del seu interès. 
  • Obtindran un certificat digital que les acreditarà com a Catalonia Trade Leader. 

Si ets una empresa amb vocació internacional, que veu el comerç a l’exterior com una garantia de creixement, competitivitat i resiliència, i que busca noves oportunitats en l’àmbit digital, pots ser una de les empreses Catalonia Trade Leaders.  

Descobreix-ne tots els detalls i presenta la teva candidatura abans del 26 de setembre. 

Més informació i inscripcions: Setmana de la Internacionalització 2022. ACCIÓ – Agència per la Competitivitat de l’Empresa (gencat.cat) 

Comments for this post are closed.