Activitat | MEDICA Healthcare Brokerage Event 2020: Networking virtual

MEDICA és la fira més important mundialment per al sector mèdic. Enguany tindrà lloc en format virtual, mantenint l’objectiu d’impulsar la col·laboració i generar noves oportunitats de negoci entre empreses, proveïdors i altres agents del sector salut. Aquesta trobada empresarial té una tradició de 20 anys. En edicions anteriors s’ha comptat sempre amb uns 350 participants aproximadament provinents de 40 països i se celebren al voltant de 1150 reunions.

Amb motiu d’aquesta fira, ZENIT GmbH i el Sector Group Sanitari de l’Enterprise Europe Network (EEN), organitzen el Healthcare Brokerage Event a MEDICA 2020.

Com participar-hi:

Fins al 19 de novembre: Registra’t a la plataforma de l’esdeveniment clicant el botó INSCRIPCIONS, i crea el teu perfil de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg en línia del Brokerage Event.

Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita’ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.

Les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants.

Quotes d’Inscripcions: entre 100 i 200 € en funció modalitat .

ACCIÓ t’ofereix un 50% de descompte per participar al Healthcare Brokerage Event 2020. Per a més informació sobre codis de descompte, contacteu abans de l’inscripió al correu bfont@gencat.cat o al telèfon 934 767 212.

Comments for this post are closed.