Ajuts E-Trade i ajuts implementació E-Trade

Digitalitza el teu negoci internacional amb els ajuts d’ Acció!

  1. Ajuts d’Implementació d’International eTrade:

Aquests ajuts financen el 50% de les despeses d’implementació d’actuacions digitals per la internacionalització. Import de l’ajut: fins a un màxim de 12.000€ per empresa.

Termini de presentació: 28 d’octubre

Les despeses subvencionables són:

  • Adaptar el web o ecommerce per la internacionalització: elaboració de continguts, traduccions, etc. pels mercats internacionals
  • Accions de màrqueting digital i campanyes publicitàries per posicionar la marca o generar vendes a nivell internacional: Disseny de creativitats i baners, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, etc.
  • Costos d’entrada a marketplaces multisectorials o sectorials, directoris empresarials digitals, i publicitat dins dels mateixos (Amazon, Aliexpress, etc.)
  • Costos d’adquisició i integració d’eines digitals per optimitzar el negoci internacional (softwares per Product Information Management, SemRush, etc.)

Més informació aquí.

2. Cupons E-Trade:

Encara hi ha pressupost disponible i es poden demanar fins el 28 d’Octubre.

Aquest cupó té per objectiu facilitar la internacionalització de l’empresa a través dels canals digitals. Per fer-ho possible, les empreses podran accedir a un anàlisi de la seva presència on-line, una definició de l’estratègia digital internacional (selecció i definició de mercats, de públics, d’objectius i canals, entre d’altres) i un pla d’accions als canals digitals. Import de l’ajut: 6.000 euros.

Sol·licita els cupons al següent enllaç.

Tots dos ajuts els poden sol·licitar les PIMEs amb seu operativa a Catalunya que compleixin els següents requisits:

  • Facturació mínima de 100.000,00 euros en el darrer exercici tancat.
  • Disposar de la web de l’empresa en un idioma estranger.
  • Presentar un pla de promoció internacional segons el model disponible al web d’ACCIÓ.
Comments for this post are closed.