Setmana de la internacionalització d’ACCIÓ

Cadenes de proveïment aturades o trencades. Una mobilitat reduïda. Grans fires que s’ajornen o es passen al format virtual. La pandèmia de la COVID-19 també ha impactat en el comerç internacional, que mira de recompondre’s i adaptar-se a la situació explotant noves eines digitals, amb cadenes de proveïment més properes o impulsant el paper de les filials per garantir la proximitat al mercat.

En un context incert, arriba la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ per oferir-te tot el que necessites per seguir fent del comerç internacional una font de creixement. Segueix la jornada inaugural per entendre els canvis que s’estan produint; apunta’t als seminaris sectorials per tenir totes les claus de cada àmbit i aprofita la possibilitat de reunir-te virtualment amb els 40 directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. No et deixis perdre l’oportunitat de fer avui l’empresa del demà.

En quin escenari queda el comerç internacional amb la pandèmia de la COVID-19? Com ha afectat els seus fluxos tradicionals? Quina serà la seva nova normalitat quan se superi? Mariya Hake, economista de l’International Finance Corporation (World Bank Group), oferirà la lliçó inaugural de la Setmana de la Internacionalització per dibuixar les tendències que conformaran el nou escenari global. Es presentaran nous informes d’ACCIÓ que t’ajudaran a definir la teva estratègia internacional en el context actual. Analitzarem el perfil exportador de l’empresa catalana, descobrirem els 15 mercats on hi té un major potencial i coneixerem els sectors amb més opcions de creixement

Prepara’t per aquest nou context amb tot el que has de saber del comerç mundial en l’era (post) Covid-19.

Programa:
Dilluns 30: Sessió inaugural
Dimarts 1: Salut i ciències de la vida
Dimecres 2: TIC
Dijous 3: Alimentació
Divendres 4: E-commerç

Comments for this post are closed.