Brèxit: totes les respostes a la Finestreta Brèxit d’ACCIÓ

Autoavalua digitalment i en només 15 minuts la teva exposició al Brèxit amb el Termòmetre Brèxit d’Acció o planteja els teus dubtes per rebre un assessorament personalitzat.

Fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Però què passa amb la teva empresa? Com afectarà en els teus negocis? La Finestreta Brèxit d’ACCIÓ posa al teu abast eines pràctiques i el millor acompanyament per prendre la temperatura als canvis que s’aproximen, per avançar-te als esdeveniments i per reforçar la teva posició al mercat internacional.

La Finestreta Brèxit t’ofereix totes les eines necessàries per encarar els canvis al mercat britànic:

  • Termòmetre Brèxit: Si tens 15 minuts, aquesta eina  d’auto diagnòstic en línia et permet descobrir el grau d’exposició de la teva empresa davant la sortida del Regne Unit de la UE. Respon les preguntes d’aquest formulari i rebràs un complet informe personalitzat sobre com impacta el Brèxit en les àrees clau de la teva empresa.
  • Consultes i Assessorament Brèxit: Pregunta, consulta i parla amb els  experts. Explica’ls el teu dubte o el teu cas concret, l’analitzaran i t’ajudaran a identificar les accions clau per superar el Brexit, des de la preparació d’un pla de contingència fins a la identificació de nous mercats on diversificar riscos. No deixis cap dubte sense resposta.
  • Suport sobre el terreny. L’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Londres t’ajuda a identificar assessors legals, empreses certificadores, logístiques o nous socis comercials per poder seguir fent negoci al Regne Unit en el nou escenari.

Els serveis de la Finestreta Brèxit no tenen cap cost per a l’empresa i s’adrecen específicament a empreses que ja tenen relacions d’algun tipus amb el Regne Unit.

En el cas que l’Assessorament Brèxit proposi actuacions concretes amb alguna de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ, tant si és a Londres com en algun mercat complementari, aquests serveis seran sempre opcionals i, en cas d’executar-se, podran beneficiar-se d’un descompte addicional. Avança’t al Brexit: autoavalua’t, deixa que t’assessorin i no et quedis en offside!

Més informació

Comments for this post are closed.