CaixaBank i Cecot renoven el seu acord per la digitalització empresarial

CaixaBank i la Cecot han renovat el seu acord de col·laboració per a acompanyar a les empreses en la seva estratègia de transformació digital mitjançant solucions digitals ajustades a les necessitats dels associats a la patronal terrassenca.

Les mesures preses engloben finançament específic, la bonificació de comissions per TPV i la solució tecnològica d’e-commerce, Social Commerce, que CaixaBank posa a disposició dels petits negocis per ajudar-los a impulsar les vendes online, o PayGold, una solució pensada per rebre pagaments en línia, per correu electrònic o per SMS, sense necessitat que l’empresa tingui una web pròpia.

Ambdues institucions treballaran també conjuntament per acompanyar a les empreses en la seva internacionalització. L’entitat financera posa a la disposició dels associats a la Cecot les seves oficines operatives i de representació per oferir acompanyament a empreses multinacionals europees amb filial a Espanya, així com a empreses nacionals amb projectes a l’estranger. La patronal, per la seva part, seguirà impulsant l’activitat exportadora través del Club Cecot Internacionalització i ajudant a empreses a implantar-se amb èxit en els mercats exteriors.

Comments for this post are closed.